WHAT CAN SHE DO FOR YOU?

Sinds 2010 mijn opdrachtgevers op het gebied van free publicity, communicatie, marketing en events. Ik zorg ervoor dat bedrijven top-of-mind blijven bij hun klanten, prospects en de media. Zo adviseer ik hen over de online, interne en externe communicatiestrategie. Bied ik door middel van ghost- en copywriting ondersteuning bij het creƫren van content. Zorg ik dat deze content op de juiste manier wordt verspreid. Schud ik (slapende) communicatiekanalen wakker en zorg ik dat mediarelaties worden opgebouwd, maar vooral ook goed worden onderhouden.

Benieuwd hoe ik er voor kan zorgen dat journalisten proactief jouw organisatie benaderen? Hoe klanten onder de indruk blijven van jouw expertise en prospects niet meer om je heen kunnen? Neem dan direct contact met mij op of neem eerst een kijkje bij:

FREE PUBLICITYGHOST-, COPYWRITING & REDIGERENBEHEER & ONDERHOUDEVENTS STRATEGIE