Events

Wil je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten? Overweeg dan eens om een (in house) seminar, klantsessie of voorlichtingsbijeenkomst te organiseren. Evenementen zijn niet alleen ideaal om persoonlijke relaties te onderhouden. Je kunt ook direct laten zien dat jij de expert bent binnen je vakgebied en met plezier jouw kennis deelt met klanten, prospects en de media.

Van 10 tot 500+ personen
In mijn carrière heb ik evenementen mogen organiseren voor groepen van 10 tot 500+ personen. De invulling van mijn rol varieert bij ieder evenement. Voor de ene opdrachtgever neem ik het volledige traject uit handen. Van het zoeken van de locatie, benaderen van sprekers tot de ontvangst en begeleiding van de sprekers en gasten op de dag van het evenement. Voor de andere opdrachtgever schrijf ik enkel de content en zorg ik dat deze via de juiste communicatiekanalen wordt verspreid.

Dus heb je altijd al een (in house) seminar willen organiseren of wil je deelnemen aan een beurs, maar beschik je niet over de personele bezetting om dit op te pakken? Ik neem het graag voor je uit handen.

“De pro activiteit, representativiteit en creativiteit waarmee Sheila onze organisatie ondersteunt op het vlak van PR, communicatie en evenementenorganisatie is zeer belangrijk voor het gezicht van onze organisatie. Ik kan u een samenwerking met SHE van harte aanbevelen”, Patrick Jordens, oprichter DMCC Nederland.