Beheer & onderhoud

Veelal door tijdgebrek krijgt het onderhouden van de website, social media account(s) en het opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven niet de tijd en aandacht die het verdient. Een gemiste kans, want al deze communicatiekanalen leveren een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid onder klanten, prospects en media.

Wakker schudden
Dit zijn de plekken waar je laat zien dat je (technische-) ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. Maar waar je bovenal de dialoog aangaat en onderhoudt. Met plezier schud ik jouw (slapende) communicatiekanalen wakker en zorg ik er voor dat ze ook wakker blijven. Daar heb jij geen omkijken meer naar.

Samen creëren we content
Daarnaast zorg ik er ook voor dat je mij niet continu van input hoeft te voorzien. Het is mijn vak om het nieuws te monitoren. Dus als ik een nieuwsbericht, onderzoek of andere inspiratie voorbij zie komen die perfect aansluit op jouw gedachtengoed en expertise, dan zorg ik dat dit via al jouw kanalen wordt verspreid. Samen creëren we content waarmee we jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Dus ben je op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat de nieuwsbrief weer wordt opgemaakt en verzonden? Niemand meer op social media kanalen als Facebook, Twitter en LinkedIn om je heen kan en de website eindelijk weer up to date is en blijft? Neem dan nu contact met mij op, ik help je graag.

“Proactieve, snelle meedenker. Zit ons meer achter de broek dan andersom. Levert in korte tijd uitstekend werk af, waardoor we zorgeloos werk kunnen uitbesteden. Snelle pen, snapt de markt en werkt door als een betrokken medewerker. Bovendien fijn wijf.” Wouter van der Hucht, Client Services Director Ematters