Ghost-, copywriting & redigeren

Heb je altijd al willen bloggen, whitepapers of cases willen schrijven, maar blijf je het door tijd- of inspiratiegebrek voor je uitschuiven? Of heb je zelf een tekst geschreven, maar wil je dat iemand er nog even kritisch naar kijkt en redigeert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van ghost- en copywriting kan ik je hierbij ondersteunen.

Onderscheidend vermogen
Of het nu gaat om een persbericht, een whitepaper, column of een klein bericht voor op de website. Vertel mij waar je het over wilt hebben, wat de boodschap moet zijn, wat je ermee wilt bereiken en ik werk het voor je uit. Mijn onderscheidend vermogen zit in het feit dat ik geen uitgebreide briefing nodig heb om aan de slag te gaan. Stuur mij één alinea of een link waar de tekst over moet gaan en ik lever een kant-en-klaar bericht bij je aan. Content die ik vervolgens ook nog voor je kan verspreiden in een op maat gemaakt medianetwerk.

Proactief voorzie ik je van inspiratie
Heb je zelf geen inspiratie? Het is mijn vak om het nieuws te monitoren. Dus als ik een nieuwsbericht, onderzoek of andere inspiratie voorbij zie komen die perfect aansluit op jouw gedachtengoed en expertise, dan ga ik ermee aan de slag. Samen creëren we content waarmee we jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Benieuwd hoe ik ook jouw organisatie kan ondersteunen op het gebied van ghost-, copywriting en redigeren? Neem dan nu contact met mij op. Ik vertel het je graag.

“Op bijna bovennatuurlijke wijze lukt het Sheila om zelfs over diep specialistische onderwerpen een vlot en goed verhaal te schrijven. Soms alleen maar op basis van een briefing per telefoon. Sheila verdiept zich daarbij goed in de juiste schrijf- en communicatiestijl en werkt echt op maat van haar klant”, Jeroen Verkroost, directeur IAB Nederland