WHO IS SHE?

Hi! Ik ben Sheila Klein Schiphorst-Koster. Sinds 2004 ben ik actief in de communicatie- en (online) marketingbranche. Door mijn jarenlange ervaring in diverse branches ben ik in staat om over ieder mogelijk onderwerp te schrijven. En om advies uit te brengen over zowel de online, interne en externe communicatiestrategie van ieder type organisatie.

Dit ben ik….
Mijn werkstijl kun je het beste omschrijven als no-nonsense, proactief en een tikkeltje eigenwijs. Mijn kracht zit in het ontdekken en creëren van nieuwswaarde via ieder denkbaar medium. Mijn onderscheidend vermogen zit hem in het feit dat ik geen uitgebreide briefing nodig heb om aan de slag te gaan. Stuur mij één alinea waar jouw column, case of persbericht over moet gaan en ik lever een kant-en-klaar bericht bij je aan.

100% plaatsingsgarantie
Content die ik ook met liefde voor je kan verspreiden in een voor jou op maat gemaakt medianetwerk. Ik kan met trots zeggen dat in mijn carrière nog nooit een (ghostwriting) blog, artikel of persbericht van mijn hand niet is gepubliceerd. En iedere ‘media-droom’ heb ik gerealiseerd.